Deer Farmer

Go Back   Deer Farmer > Cervid Farmers Forum > Cervid Community

Cervid Community For topics and discussions within the cervid network and community


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes

Old May 11th 2022, 05:24 PM   #1
 
  May 2022
  CA
Celebrate your individuality with*Converse*sneakers

Sean Pablo Murphy, akit a legtöbben csak Sean Pabloként ismernek, a modern kori ""menő srác"" korcsolyázó archetípusa. Őt a Supreme és a Fucking Awesome szponzorálja, és cipőszerződése is van a converse magasszárú cipő kék – amely a Chuck Taylor All Star-ról több korcsolyázott felvételt készített, amelyekben saját kézzel rajzolt grafikák is szerepelnek. Most a kettő visszatért egy másik Chuckkal, amely valószínűleg az eddigi legvadabb: egy fehérítővel fröcskölt iteráció.

A cipő talpa klasszikus fekete converse női tornacipő fekete vászon, de a sarkától egészen a lábujjig különböző méretű és intenzitású fehérítőfoltok találhatók rajta. A fehérítő mellett rengeteg kézzel rajzolt grafika is látható. Ezek a Grim Reapertől a pókhálókig, lángokig, rózsákig, macskákig és a PARADIS3-ig, Sean Pablo ruházati címkéjéig terjednek. Mindezeket a grafikákat egy speciális pókháló egyesíti, amely a gumi orrvédőre van felfirkálva, és természetesen a Converse csillagjegyű logója a gallér oldalsó oldalán.

Az első alkalommal alacsony felsőben kapható converse run star hike női vaskos platformja és szaggatott gumitalpa váratlan fordulatot hozott. a mindennapi tokmányaidat. Az olyan részletek, mint az organikus vászon felépítés, a gumi orrvédő sapka és a Chuck Taylor bokatapasz, hűek maradnak az eredetihez, míg az öntött platform, a kéttónusú külső talp és a lekerekített sarok futurisztikus hangulatot kölcsönöznek.

A magas és mélyen dekoltált converse chuck 70 zöld Owens jellegzetes fehér és fekete árnyalataiból álló kollekció az általuk emlegetett "" gondosan artikulált tervezési túlzások”. Ha ettől a leírástól megvakarnád a fejedet, ne félj: ez egyszerűen egy divatos mondás, hogy Owens ismét újrakeverte egy ikonikus Converse tornacipő formáját.

elroygcrabtree is offline  
Old May 12th 2022, 12:29 AM   #2
 
  May 2022
  New York
Converse presents the high and low-cut Chuck 70 green Owens collection in shades of white, black, red and blue with colors they call carefully articulated design excesses.
trap the cat
robertniles98 is offline  
Reply

  Deer Farmer > Cervid Farmers Forum > Cervid Community

Tags
celebrate, individuality, withconversesneakersThread Tools
Display Modes


Similar Discussions
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Find the latest Converse sale and clearance products from Converse elroygcrabtree Deer Farm Production 2 May 17th 2022 04:27 AM
converse all star sneakers hot sale Tupanoe Deer Hunting Preserves 1 Apr 21st 2022 01:01 AM
From classic sneakers to chunky loafers and every wild-style permutation in between berthawrogers Deer Farming 0 Apr 6th 2022 05:16 PM
herren converse Sharinpen Deer Farming 0 Jan 7th 2022 10:19 PM
Extreme Sneakers! 30"+ Inside @ 2! brianjames Farms and Ranches 0 Oct 10th 2009 05:20 AM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed