Deer Farmer

Go Back   Deer Farmer > Deer Farming Forum > Deer Breeding

Deer Breeding Deer Breeding and Genetics Forum - breeding (natural and AI), genetics, animal husbandry, bottle raising fawns and calves, weaning, care of pregnant females, etc.


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes

Old Jan 9th 2022, 11:25 PM   #1
 
  Jan 2022
  American
Adidas Pureboost Goedkoop

Adidas Pureboost Goedkoop


De Adidas Pureboost Heren maakt dat soort statement met zijn lifestyle-design. Het model bracht leden van de ontwerpteams binnen voor de Y-3 en Originals-divisie van het merk, die samenwerkten met hun sportprestatievleugel om de sneaker in kwestie te creŽren. Global Creative Dicector voor adidas Sports Performance James Carnes vatte het samen door uit te leggen: "Met Pure Boost hebben we de schoen ontworpen om te worden gestript tot zijn ruwste vorm en om de innovatieve technologie te benadrukken in een volledig schone en moderne look.

Deze nieuwe look op de Adidas Pureboost Dames zal debuteren in twee nieuwe kleurthema's, terwijl het duo tinten zwart en wit zal delen. Gebouwd met het populaire Primeknit over het bovenwerk en Boost-technologie, is de Three Stripes-branding vermengd met de panelen. De eerste heeft bijna een Oreo-thema en heeft zwart en wit over het bovendeel. De tweede wordt geleverd met een overheersende Black Primeknit-basis, terwijl BourgondiŽ bij de hiel landt.

Move over, Ultra Boost, de Adidas Pureboost Verkoop neemt het deze week over, met morgen drie nieuwe kleurstellingen. Het meer betaalbare, maar nog steeds stijlvolle en comfortabele broertje van de Adidas Pureboost Goedkoop wordt gepresenteerd in drie nieuwe looks van "Legend Ink" met een zilveren Boost-middenzool, "Noble Ink" met fel roze-oranje verweven in het bovenwerk, en "Mystery Pink" dat ook gebruikt een donkere tint blauw en zilver Boost voor accenten.
Hinman256 is offline  
Reply

  Deer Farmer > Deer Farming Forum > Deer Breeding

Tags
adidas, goedkoop, pureboostThread Tools
Display Modes


Similar Discussions
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adidas Forum Goedkoop Hinman256 Deer Farming 0 Jan 9th 2022 11:23 PM
adidas supernova Widadhorn Deer Farm Production 0 Dec 17th 2021 06:09 PM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed