Deer Farmer

Go Back   Deer Farmer > Deer Farming Forum > Deer Farm Management

Deer Farm Management Farm Management Forum - business plans, marketing, record keeping, legal and accounting contracts, insurance, financing and other farm business topics


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes

Old Jan 15th 2022, 12:52 AM   #1
 
  Jan 2022
  LA
Kenkä Converse Chuck 70

The Desert käyttää yhdistelmää maanläheisiä ruskeita ja ruskeita värejä, joissa on illusorinen vaikutus, joka viittaa hieman vaaleanpunaiseen sävyyn. Converse Chuck 70 Miesten/Naisten The Forest valitsee myös haalistuneet viherkasvit, joihin on sekoitettu hieman Desert-palettia. Molemmissa vaihtoehdoissa on täysvalkoiset pohjat ja varvassuojat, kun taas ulkokantoihin on brodeerattu ylimääräinen laastari. Lopuksi ikoninen pyöreä All-Star-logo asetetaan sen tavanomaiselle keskisivulle, vaikka se on hieman pudotettu säädetyn korkeuden mukaiseksi.Ruorissa "Pergamentti" on luultavasti tutuin. Kenkä Converse Chuck 70 Lukuun ottamatta uutta sinistä sävytettyä ketturaitaa ja merkkitukkua, tarjonta on lähes kokonaan pukeutunut nimellisvärinsä; jopa sivutunnus, jossa on tyypillisesti punainen, valkoinen ja sininen, on tehty minimaaliseksi, ja siinä ei ole kaikkia tavallisia logoja. Vaihtoehto "Musta" seuraa monia samoja avainkohtia, vaikkakin paljon, paljon tummempana.

Converse Chuck 70 Parhaaseen Hintaan :n juuret juontavat juurensa 70-luvun baseball-elämään, ja siitä on tullut yksi kaikkien aikojen ikonisimmista elämäntapaehdotuksista. Usein kankaasta valmistettu korkea toppi on käyty läpi useita uusia materiaaleja, kuten nahkaa, ja se saa yhden tähän mennessä luovimmista toistoistaan ​​valitsemalla vedenpitävät Tyvek-päälliset, jotka on peitetty merkkigrafiikalla. Perusvärinä valkoista, sadetakkimaiset päälliset on kuvioitu DuPont- ja Tyvekin puna-sinisellä logolla mediaalisella puolella.

Velcro-paneeleissa on huolellisen linjatyön lisäksi pantone-pohjat, jotka mahdollistavat mukauttamisen modulaarisuuden avulla. Converse Chuck 70 Netissä Kevyet, merkityt yksityiskohdat levisivät läpi varvassuojan ja välipohjan valkoisten osien yhteydessä menneiden aikakausien retro-sarjakuviin, joissa on erotettu kontrastipaneeli sivusuunnassa, joka repeytyy saumoista taaksepäin. Saman mallin värikkäässä esityksessä on vain vähän tai ei lainkaan merkkejä, ja suuren osan esityksestä johtavat mustat maaliroiskeet ja eloisat oranssin, vaaleanpunaisen ja vihreän värit.

Huolimatta siitä, että hänellä on tarinallinen menneisyys Conversen kanssa numerolla (n)ine, hänen hieman uuden The Soloist -levy-yhtiönsä Takahiro Miyashita luopuu kaikesta samankaltaisuudestaan ​​menneisiin yhteistyöhönsä ja luopuu löyhistä yhteyksistä muusaansa Kurt Cobainiin futuristisen, brutalistisen ilmaisun vuoksi. Ostaa Converse Chuck 70 Toisin kuin hänen Jack Purcellinsa, joka otti amerikkalaispukuisen kolikon kaksi puolta, hänen uusi Chuck 70s -kokoonpanonsa muistuttaa tuskin sen lähtökohtaa.

www.fitnesskengat.com
quague79 is offline  
Reply

  Deer Farmer > Deer Farming Forum > Deer Farm Management

Tags
chuck, converse, kenkäThread Tools
Display Modes


Similar Discussions
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
converse pro leather Sharinpen Cervid Community 0 Jan 7th 2022 11:23 PM
herren converse Sharinpen Deer Farming 0 Jan 7th 2022 11:19 PM
converse jack purcell Yordivree Deer Farm Production 1 Dec 30th 2021 11:25 AM
Converse gehen merklich zurück Sinanrienks Cervid Industry 0 Dec 7th 2021 10:58 PM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed