Deer Farmer

Go Back   Deer Farmer > Deer Farming Forum > Deer Farming

Deer Farming Deer Farming Forum - general deer farming discussions and questions about deer, elk, reindeer (farmed or wild)


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes

Old Jan 9th 2022, 11:23 PM   #1
 
  Jan 2022
  American
Adidas Forum Goedkoop

Adidas Forum Goedkoop


Met zijn gelijknamige adidas-handtekening bracht Trae Young eerder een eerbetoon aan het platenlabel So So Def, waarbij hij respect toonde voor zowel de geschiedenis als de oprichter Jermaine Dupri. Binnenkort zullen die knikken doorgaan bovenop een heel ander silhouet, dit keer de geliefde Adidas Forum Dames.

Net als de Trae Young 1 slaagt het, het paar heeft een all-over chevronpatroon. Adidas Forum Herenis het echter een beetje uitgezoomd, waarbij elke zwartgekleurde vorm veel beter leesbaar is als deze zich over de teen, het profiel en de hiel verspreidt. Witte neutrale kleuren zetten dan de basis eronder, die verder wordt geaccentueerd met een feloranje buitenzool en Trefoil, neongroene hardware en twee exemplaren van Young's eigen branding. Adidas Forum Goedkoop om de drieledige samenwerking af te ronden, stempelt het iconische So So Def-logo ook de hiel in een warme toon.

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat adidas goed voorbereid was op het 30-jarig jubileum van de EQT-serie. In de afgelopen maanden heeft het merk samengewerkt met enkele van de beste boetieks in de detailhandel, die elk hun eigen draai geven aan een van de vele archiefaanbiedingen. Hier nemen de Three Stripes hun viering in een iets andere richting, door het kenmerkende groen van de line-up toe te passen op het ook
geliefde Adidas Forum Sale.
Hinman256 is offline  
Reply

  Deer Farmer > Deer Farming Forum > Deer Farming

Tags
adidas, forum, goedkoopThread Tools
Display Modes


Similar Discussions
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new to forum Jcllgo New Users 0 Sep 26th 2017 01:05 AM
New to The Forum! Dogwood Whitetails New Users 6 Oct 17th 2016 03:49 PM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed